skip-nav
 

Cyber-forsikring

AIG's CyberEdge leverer teknologisk tryghed

... og fuld risk management-løsning for dig og din virksomhed, så du er på forkant med udviklingen

Læs mere

Skade

Her finder du relevante skadeanmeldelse

Vores skade-team sidder klar til at hjælper dig både før, under og efter skaden

Læs mere

Velkommen til AIG Danmark

Velkommen til AIG's danske hjemmeside, hvor du kan finde relevante nyheder, produktinformation og generel information om AIG.

Du kan ligeledes finde information om anmeldelse af skader og karrieremuligheder hos os. Slutteligt kan du finde vores danske medarbejderes kontaktinformation.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - vi sidder klar til at hjælpe.

AIG Europe S.A., Osvald Helmuths Vej 4, DK-2000 Frederiksberg, Danmark Tel.: (+45) 9137 5300 Fax.: (+45) 3311 3340

Nyheder fra AIG Danmark

Øget Risiko for gruppesøgsmål i USA imod nordiske børsnoterede virksomheder?

Pt. handles 31 danske virksomheders aktier i USA Over the Counter som ADRs (American Depositary Reciepts). Størstedelen af ​​disse papirer handles gennem de mindst regulerede Level 1 ADR'er, da man længe betragtede dette som en lavrisiko-metode for at tilbyde amerikanske investorer at handle i udenlandsk noterede aktier. Imidlertid antyder en nylig afsagt kendelse ved en amerikansk domstol, at krav om erstatning for tab imod ledelsesmedlemmer i de pågældende virksomheder vil kunne rejses ved amerikanske domstole - og ikke som ellers antaget en dansk eller nordisk domstol.

Klik her for at læse mere.

God repræsentation af forsikringsbranchen under Copenhagen Pride Parade

Med 300.000 mennesker på gaden i København lørdag den 18. august, var fokus rettet på Pride-paraden, hvori AIG deltog. 40.000 feststemte mennesker var med i selve paraden, hvor også 60 AIG-medarbejdere og venner af huset deltog i festen på AIG's vogn, da vi fejrede diversitet og inklusion. Enhver forestilling om forsikringsbranchen bestående af gamle mænd i nålestribede habitter blev tilbagevist, da AIG var på gaden med #InsuringWithPride.

Klik her for at læse mere og se billeder fra eventen.

M&A-forsikring - Den nye standard?

Erstatningskrav synes i stigende grad at være uløseligt forbundet med M&A-transaktioner. Dette er konklusionen i AIG's seneste Claims Intelligence Series-rapport om trends og tendenser indenfor M&A-forsikring. Undersøgelsen omfatter M&A-transaktioner i perioden 2011 til 2016, for hvilke en
M&A-forsikring er udtaget.

Klik her for at læse mere og downloade rapporten.