skip-nav
 

Cyber-forsikring

AIG's CyberEdge leverer teknologisk tryghed

... og fuld risk management-løsning for dig og din virksomhed, så du er på forkant med udviklingen

Læs mere

Skade

Her finder du relevante skadeanmeldelse

Vores skade-team sidder klar til at hjælper dig både før, under og efter skaden

Læs mere

Velkommen til AIG Danmark

Velkommen til AIG's danske hjemmeside, hvor du kan finde relevante nyheder, produktinformation og generel information om AIG.

Du kan ligeledes finde information om anmeldelse af skader og karrieremuligheder hos os. Slutteligt kan du finde vores danske medarbejderes kontaktinformation.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - vi sidder klar til at hjælpe.

AIG Europe Limited, Osvald Helmuths Vej 4, DK-2000 Frederiksberg, Danmark Tel.: (+45) 9137 5300 Fax.: (+45) 3311 3340

Nyheder fra AIG Danmark

AIG Deltager i Copenhagen Pride Parade

Som annonceret tidligere på året, er vi i AIG stolte af at kunne annoncere vores indgåede sponsorat med Copenhagen Pride. Vi er nu endnu mere stolte af at kunne dele nyheden om AIG's deltagelse på Copenhagen Pride-paraden lørdag den 18. august 2018. Vi ser frem til at hilse på vores kunder og samarbejdspartnere på vejen.

Klik her for at læse mere.

GDPR øger risikoen for cyber-krav

AIG Europe Research har konkluderet i ny Claims Intelligens Serie-rapport, at databrud og andre datasikkerhedsbrud forventes at stige efter implementering af EU's General Data Protection Regulations (GDPR), som trådte i kraft den 25. maj 2018.

Klik her for at læse mere.

K&R: Trends & appetit

Vores samarbejdspartner NYA har april 2018 udgivet rapporten "Kidnap for ransom global trends 2017". Rapporten er udviklet på baggrund af NYA's database, som indeholder data over mere end 19.000 globale hændelser siden 2014.

Klik her for at læse mere og downloade rapporten.

Nordisk D&O-skadeinformation

Med vores mere end 7.500 D&O-policer i Norden anser vi os selv som markedsleder indenfor bestyrelses-, direktion- og ledelsesansvar. Vores ti nordiske D&O-skadebehandlere har behandlet over 100 D&O-krav i 2017 - og deres erfaring vil vi gerne dele med dig.

Klik her for at læse mere.

Forsikringsregler ved udenlandskørsel

Sommerferien står for døren, og i den forbindelse modtager AIG traditionen tro mange henvendelser om udstedelse af rødt - og grønt kort til brug for kørsel i udlandet. Vi vil derfor gerne informere om reglerne i forbindelse med kørsel indenfor EU og EØS-området.

Klik her for at læse mere.