AIG Danmark

Velkommen til AIG Danmark

Velkommen til AIG's danske hjemmeside, hvor du kan finde relevante nyheder, produktinformation og generel information om AIG. Du kan ligeledes finde information om anmeldelse af skader og karrieremuligheder hos os. Slutteligt kan du finde vores danske medarbejderes kontaktinformation. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - vi sidder klar til at hjælpe.

AIG Europe S.A.,
Bryggernes Plads 2,
1799 København V,
Danmark
Tel.: (+45) 9137 5300 Fax.: (+45) 3311 3340

Cyberforsikring

AIG's CyberEdge leverer teknologisk tryghed og fuld risk management-løsning for dig og din virksomhed, så du er på forkant med udviklingen.

Klar til det næste skridt i din karriere?

Vi søger lige nu nye kollegaer til vores nordiske team.

Nyttig information om COVID -19

Læs de seneste oplysninger fra AIG.

AIG Academy Connect

On-demand webinarer om nye risici.

 

Information vedrørende forsikringsdækning til gravide den sidste måned før forventet fødsel

Det er vigtigt for AIG Danmark at overholde al gældende lovgivning, herunder også reglerne om ligebehandling af mænd og kvinder. Der har den seneste tid været fokus i medierne på reglerne om ligebehandling af kvinder i forbindelse med graviditet. I det forbindelse vil AIG gerne fastslå, at det ikke er og ikke har været hensigten med vores forsikringsbetingelser at afvise sygdom som følge af graviditet. Vi er nu blevet opmærksomme på, at formuleringen vedrørende forsikringsdækning den sidste måned før forventet fødsel kunne misforstås, og derfor vil vi naturligvis gå i dialog med vores kunder samt undersøge om der kan være skadesbehandlet i strid med hensigten. Du er velkommen til at kontakte­ AIG på telefon (+45) 91 37 53 99 eller via e-mail på anmeldelse@aig.com, hvis du har spørgsmål, eller hvis du kan være berørt af sagen.