Om AIG

American International Group, Inc. (AIG) kan spore sine rødder tilbage til 1919, og er et af verdens førende forsikringsselskaber med kunder i mere end 80 lande og jurisdiktioner. På verdensplan har AIG et af de bedst dækkende skadeforsikringsnetværk til betjening af erhvervsvirksomheder, institutionelle kunder og privatpersoner. Vi tilbyder forsikringsprodukter og  –services til virksomheder og privatpersoner. AIG er noteret på børsen i New York og Tokyo.

AIGs forgænger etablerede filial i Danmark i 1963 med fokus på virksomheders skadeforsikringsbehov, og tilbyder i dag markedsledende forsikringsprodukter og -kapacitet indenfor property- og casualty-forsikring.

Yderligere information om AIG kan findes på www.aig.dk | YouTube:  www.youtube.com/aig | Twitter: @AIGemea | LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/aig

American International Group, Inc’s globale skadeforsikrings- og anden forsikringsvirksomhed markedsføres under navnet AIG. For yderligere information henvises til vores hjemmeside på www.aig.dk. Forsikringsprodukter og ydelser tegnes og tilbydes af datterselskaber og affilierede selskaber i American International Group, Inc. I Europa er den vigtigste forsikringsgiver AIG Europe S.A. AIG i Danmark er en filial af AIG Europe S.A. Disse oplysninger er kun at betragte som generel  information. Ikke alle forsikringsprodukter og ydelser er tilgængelige i alle lande, og forsikringsdækningen vil være afhængig af de faktiske forsikringsbetingelser, der er angivet i forsikringsaftalen. Visse  forsikringsprodukter og ydelser kan blive leveret af uafhængige samarbejdspartnere. Forsikringsprodukter distribueres i nogle tilfælde af affilierede selskaber eller uafhængig samarbejdspartnere.

AIG Europe, dansk filial af AIG Europe S.A., Luxemborg, har registreret adresse Bryggernes Plads 2 1799 København V, CVR-nr. 39475723, og er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Finanstilsynets kontaktdetaljer er Århusgade 110, 2100 København Ø, telefonnummer (+45) 33558282, www.finanstilsynet.dk

Garantifonden for skadesforsikringsselskaber

AIG er tilsluttet den danske garantiordning ”Garantifonden for  skadesforsikringsselskaber”. Du kan læse om, hvad Garantifonden dækker på Garantifondens hjemmeside, som du finder her.

Betaling til samarbejdspartnere