Miljøansvarsforsikring

Miljøansvarsforsikring

Vores miljøansvarsprodukt, EnviroPro, tilbyder en bred og innovativ dækning, og er blevet udviklet for at imødekomme de ændringer, som implementeringen af Miljøansvarsdirektivet (2004/35/EF) har medført.

Miljøansvarsdirektiv

Regler der omfatter hele Europa vedrørende skade på jord, vand og beskyttede dyre- og plantearter samt afhjælpning heraf.

Økonomisikring

Dækning for omkostninger og krav i forbindelse med en skade, der kan true virksomheden økonomisk.

Personlig eksponering

Efter en miljøskade er der også risiko for personlige konskevenser. Visse lokale bestemmelser kan medføre, at ledelsesmedlemmer bliver personligt erstaningsansvarlig.

Omdømme

Medieomtale efter en forureningsulykke kan påvirke virksomhedens omdømme negativt. Med AIG's miljøansvarsforsikring får virksomheden også hjælp til krisehåndtering.

Fleksibilitet

Vi kan levere individuel og skræddersyet forsikringsdækning, som er tilpasset den enkelte risiko

Lokal ekspertise

Med det største underwriting-team i Europa og stor kapacitet, tilbyder AIG sin ekspertise.

Multinational ekspertise

Vores omfattende viden om miljøansvar og markedets bredeste miljøansvarsforsikringsbetingelser gør, at vi kan tilbyde multinationale forsikringsprogrammer, der passer til virksomhedens behov.

Skadeserstatningsekspertise

Vi tilbyder også et af Europas mest specialiserede skadesbehandlingsteam. Ved at udnytte vores globale tilstedeværelse, leverer AIG solid og compliant kundesupport.

Pludselig og gradvis forurening

 

Biodiversitetsskader

 

Oprydningsomkostninger på – og udenfor forsikringsstedet

 

Miljøansvarsforsikringskursus

De 5 moduler i miljøansvarsforsikringskurset giver et godt overblik over risiko, skader, lovgivning, håndhævelse, afhjælpende foranstaltninger og forsikringsmuligheder inden for miljøansvar.

Registrer     
        
Log ind

PIER Europe