Kriminalitetsforsikring

Kriminalitetforsikring

AIG's Kriminalitetforsikring er et let tilgængeligt forsikringsprodukt, som leverer en bred beskyttelse for virksomheder mod tab som følge af kriminelle handlinger.

Hvad dækkes?

Direkte økonomisk tab på grund af bedrageri, samt:

  • Forfalskning
  • Tyveri
  • Bedragerisk pengeoverførsel

 

Ansvarsforsikring: 

Økonomisk tab forårsaget af bedrageri begået af medarbejdere, samt alle advokatomkostninger i forbindelse med forsvaret af sikrede

Hvem er det til?

Kriminalitetsforsikringen er egnet til alle virksomhedsstørrelser. Især små og mellemstore virksomheder er i risikogruppen, idet de ofte ikke har samme sikkerhedssystemer og ressourcer som større firmaer.

 

Forsikring af andet end penge

Vi beskytter virksomheden, fordi vi ved, at det økonomiske tab ikke er den eneste konsekvens af bedrageri. Den reelle beskyttelse består i at hjælpe skuffede kunder og genoplive et beskadiget brand og medarbejdermoralen.

Sikring mod insidere

Det kan være svært at acceptere, at eget personale stjæler. Desværre er sandheden, at det ofte er betroede og højt placerede medarbejdere, som netop besidder tilstrækkelig viden om virksomhedens sikkerhedssystemer til at kunne foretage handlingen uden at blive opdaget, som stjæler.

Kriminalitet og den globale økonomi

Takket være internettet kan kriminelle personer og organisationer i dag foretage kriminelle handlinger mod virksomheden fra ethvert sted i verden. It-kriminelle er gode til at holde sig på forkant med udviklingen i sikkerhedssystemer. Forsikringen leverer økonomisk hjælp uden krav om en kendt gerningsmand.

Eksperter der kan trænge ind til problemets kerne

Vores forsikring omfatter adgang til detektiver og eksperter, der kan fastlægge omstændighederne og omfanget af et tab. Dette kan frigøre vigtig tid for ledelsen.