Nyheder

  • GENERAL INSURANCE
  Udviklingen af Risikolandskabet og dets Indvirkning på vores Rejsemønstre
  01-09-2021

  Fra pandemiudbruddets begyndelse i 2020 til den gradvise immunisering af befolkningen, er virksomheder og medarbejdere blevet påvirket. Samfundets tilpasningsevne er blevet sat på prøve, og dette afspejles især ved udviklingen af vores internationale rejsemønstre.

  Læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Building awareness of environmental risks in infrastructure projects
  28-05-2021

  As governments around the world look to steer their economies towards recovery from the worst recession in living memory, infrastructure investment is high on the agenda for many.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Transformation af bilindustrien
  21-10-2019

  Som følge af bilindustriens natur, art og betydning i en moderne og mobil samfundsstruktur oplever industrien stigende omstillingsmæssige udfordringer. 

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Opdatering om håndterede cyberskader i Norden 2018
  20-10-2019

  I de senere år er antallet af cyberhændelser steget, mens databeskyttelsesreglerne er blevet strengere, især i Europa med indførelsen af ​​GDPR.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  AIG indgår treårig aftale med Copenhagen Pride
  13-08-2019

  AIG Danmark har indgået et treårigt sponsor- og partnerskab med Copenhagen Pride. Aftale løber fra 2019 og kulminerer 2021, hvor København vil være værtsby for World Pride. Samtidig deltager AIG Danmark i Prideparaden lørdag den 17. august 2019.

  Læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Taxing Time for M&A
  12-08-2019

  Der er klare globale indikationer på, at den stigende trend indenfor virksomhedsfusioneringer og -overtagelser vil fortsætte uændret årene frem.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Foranderligt landskab: tendenser indenfor global handel
  11-08-2019

  AIG afholdte den 16. juni 2019 et globalt webinar om tendenser og trends indenfor global handel. Webinaret berørte interessante emner, så som regionale vs. globale handelsmønstre, protektionisme, handelsinfrastrukturens sårbarhed og den strategiske betydning af en foranderlig markedsplads.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  At tage kontrol over Cyberrisici
  14-05-2019

  Cyberkriminalitet er et eskalerende problem, som kræver kontinuerlig opmærksomhed for at forebygge finansielle konsekvenser - såvel som et skadet ry. Men hvordan skal ledelser og bestyrelser lykkes med at beskytte sine organisationer?

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Nordisk Cyber-skadeinformation 2018
  03-05-2019

  I løbet af de sidste par år er antallet af cyberhændelser steget betragteligt, ligesom databeskyttelsesreguleringen er blevet strammet op - især i Europa i forbindelse med implementeringen af ​​GDPR-bestemmelserne i 2018.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Multinational forsikringsmæglerundersøgelse
  05-03-2019

  AIG gennemførte i efteråret 2018 en spørgeskemaundersøgelse i de fire nordiske lande iblandt samarbejdende forsikringsmæglere, som arbejdede med multinationale forsikringsprogrammer som deres primære hovedbeskæftigelse.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Varme emner indenfor miljøansvarsforsikring
  17-12-2018

  For andet år i træk har AIG publiceret Claims Intelligence Series report om udviklingen og skadetrends indenfor miljøansvarsskader og -forsikring.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  Øget risiko for gruppesøgsmål i USA imod nordiske børsnoterede virksomheder
  12-12-2018

  Pt. handles 31 danske virksomheders aktier i USA Over the Counter som ADRs (American Depositary Reciepts). Størstedelen af ​​disse papirer handles gennem de mindst regulerede Level 1 ADR'er, da man længe betragtede dette som en lavrisiko-metode for at tilbyde amerikanske investorer at handle i udenlandsk noterede aktier.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  M&A-forsikring - Den Nye Standard?
  16-09-2018

  Erstatningskrav synes i stigende grad at være uløseligt forbundet med M&A-transaktioner. Dette er konklusionen i AIG's seneste Claims Intelligence Series-rapport om trends og tendenser indenfor M&A-forsikring.

  læs mere
  • GENERAL INSURANCE
  K&R: Trends & Appetit
  18-06-2018

  NYA24 - vores samarbejdspartner NYA's analyseteam - har april 2018 udgivet rapporten "Kidnap for ransom global trends 2017". Rapporten er udviklet på baggrund af NYA's database, som indeholder data på over 19.000 globale hændelser siden 2014. Du kan downloade den fulde rapport i bunden af denne artikel.

  læs mere