Gå til hovedindhold

Hvad kan AIG Danmark gøre for dig?

Vi tilbyder en bred pallette af forsikringsprodukter og -løsninger rettet mod det danske og multinationale markedet for at hjælpe virksomheder med at reducere nye risici. Vi forsikrer de fleste typer virksomheder uafhængig af størrelse og branche.

Vores produkter

De ansatte er virksomhedens største aktiv, og derfor er det naturligvis vigtigt at sikre disse.

AIG's cyberforsikring CyberEdge dækker omkostninger til genoprettelse af virksomhedens og enkeltpersoners omdømme, coaching og kommunikationsomkostninger ved databrud.

Som ledelsesmedlem har man ansvar for virksomhedens økonomiske situation, og dermed ansvar for virksomhedens tab. AIG kan dække visse af de tab, som er eller kan føre til ansvar for ledelsesmedlemmer.

Selv de mest påpasselige virksomheder kan blive mødt med krav om betaling af økonomisk tab som følge af fejl eller forsømmelser foretaget i forbindelse med leveringen af virksomhedens professionelle services eller rådgivning.

AIG's erhverv- og produktansvarsforsikring yder finansiel beskyttelse for krav rejst mod virksomheden, som følge af skade på tredjemands person eller ting.

Kontamineringsforsikringen giver en bred beskyttelse mod de økonomiske tab, som en virksomhed kan blive udsat for ved tilbagekaldelse af potentielt farlige eller defekte produkter fra markedet.

Uanset om man driver forretning vil alle virksomheder nyde godt af en pålidelig forsikringspartner, der er leveringsdygtig i skræddersyede multinationale forsikringsløsninger - herunder global viden om lokale markeder, praksis, lovgivning, skatteforhold, eksponering og forsikringsdækning.

Virksomhedens aktivitet kan føre til skade eller krav om erstatning fra tredjemand. Beskyt virksomheden og dine ansatte med den rigtige ansvarsforsikring.

Hvis en virksomheds bygning og løsøre bliver skadet eller går tabt, kan omkostningerne blive høje. Sørg for at din virksomhed har de rigtige forsikringer før skaden sker.

AIG's Kriminalitetforsikring er et let tilgængeligt forsikringsprodukt, som leverer en bred beskyttelse for virksomheder mod tab som følge af kriminelle handlinger.

AIG er på internationalt plan et af verdens førende forsikringsselskaber indenfor transportforsikringer. Vores multinationale forsikringsprogrammer er professionelt skræddersyede efter kundens behov og ønske via AIGs verdensomspændende netværk i de lokale lande.

AIG forsikrer samlet 80% af verdens større luftfartselskaber, lufthavne og producenter, samt over 5.000 fly hvert år.

Kidnapning- og afpresningsforsikring dækker økonomiske tab, der opstår ved krav rettet mod den forsikrede virksomhed og/eller dennes ansatte i forbindelse med kidnapning, løsesum eller afpresning.

Når en virksomhedsoverdragelse finder sted, bliver visse garantier aftalt mellem parterne. AIG laver skræddersyede forsikringer, som dækker brud på de garantier, der afgives i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse (”Warranty & Indemnity-forsikring”).

Produktet dækker situationer hvor andre har lagt ulovligt krænkende information om dig eller en fra din familie på Internettet.

Større virksomheder med veldokumenterede skadesforløb og mulighed for at påtage sig en andel af forsikringsrisikoen kan med fordel indgå i en alternativ captive-forsikringsløsning.