AIG indgår treårig aftale med Copenhagen Pride

AIG Danmark har indgået et treårigt sponsor- og partnerskab med Copenhagen Pride. Aftale løber fra 2019 og kulminerer 2021, hvor København vil være værtsby for World Pride.  Samtidig deltager AIG Danmark i Prideparaden lørdag den 17. august 2019.

Diversitet, ligestilling og plads til forskellighed er nøgleord, som matcher AIG’s værdisæt – både i samfundet, i vores samarbejdsrelationer og internt i AIG. Vi tror på, at ligestilling, inklusion og mangfoldighed er en nøgle til at bygge verdens bedste arbejdsplads for vores nuværende og fremtidige talenter, og skabe de bedste resultater for vores kunder og for AIG.

Copenhagen Pride er netop med til at skabe synlighed og engagement om en sag, hvor vi som virksomhed giver vores løfte og bidrag til den inklusion, ligestilling og plads til forskellighed, der ligger som grundlæggende præmis for Priden.

AIG Danmark er glade og stolte over at annoncere indgåelse af ny treårig aftale med Copenhagen Pride, som driver og eksekverer den årlige Prideuge og -parade i København og World Pride 2021.

World Pride afholdes hvert andet år, og blev sidst fejret 2019 i New York. Organisationen forventer, at op imod en million mennesker vil rejse til København og Malmø for at deltage i festen i 2021.

Jeg er oprigtigt stolt af at repræsentere en organisation som tager diversifikation og inklusion alvorligt. Jeg ønsker at skabe en transparant, attraktiv og moderne organisation og arbejdsplads, og tør godt konkludere, at vi med denne aftale på plads er på rette vej for at skabe Danmarks bedste arbejdsplads for alle nuværende og fremtidige medarbejdere i AIG. Michael Jensen, General Manager Nordics

Vi håber at flere af vores kunder og samarbejdspartnere vil deltage i festlighederne med os, og vi glæder os til at se alle under Copenhagen Prideparade den 17. august 2019. Vi kører fra Smallegade på Frederiksberg omkring kl. 12.

Læs mere her om Copenhagen Pride og Prideugen den 13. - 18. august 2019.