COVID-19: Coronavirus-opdatering

Da Coronavirus, COVID-19, fortsat spreder sig rundt om i verden, fortsætter vi i AIG med at tage nødvendige skridt mhp. at beskytte vores kollegers, kunders og samarbejdspartneres sundhed og sikkerhed. Vi takker for det fortsatte partnerskab og jeres fleksibilitet, i en tid hvor vi alle navigerer under udfordrende omstændigheder.

AIG’s kontorer forbliver åbne og operationelle på tværs af alle lande og forretningsenheder, og vi er derfor fortsat i stand til at betjene vores værdsatte kunder uden væsentlig forstyrrelse. Vi har strukturer og teknologier på plads til at understøtte vores kolleger i at arbejde hjemmefra og til at hjælpe dem med at imødekomme vores klienters og samarbejdspartneres behov. Endvidere er vores call-centre er stadig tilgængelige for at yde support og information.

At hjælpe enkeltpersoner, virksomheder og samfund i usikre tider er kernen i det, vi gør. AIG forbliver derfor forpligtet over for både vores kunder og samarbejdspartnere under denne hidtil usete humanitære krise.

Gå tilbage til denne side for vores seneste opdateringer

Rejsesundhedsvejledning

Opdatering af Coronavirus-udbrud

Se de seneste oplysninger om Travel Guard Health Advisory.

Lær mere