skip-nav

God repræsentation af forsikringsbranchen under Copenhagen Pride Parade

09.17.2018
Topic Featured News

God repræsentation af forsikringsbranchen under Copenhagen Pride Parade

AIG gjorde forestillingen om en støvet branche til skamme

Med 300.000 mennesker på gaden i København lørdag den 18. august, var fokus rettet på Pride-paraden, hvori AIG deltog.

40.000 feststemte mennesker var med i selve paraden, hvor også 60 AIG-medarbejdere og venner af huset deltog i festen på AIG's vogn, da vi fejrede diversitet og inklusion. Enhver forestilling om forsikringsbranchen bestående af gamle mænd i nålestribede habitter blev tilbagevist, da AIG var på gaden med #InsuringWithPride.

#InsuringWithPride

Budskabet om AIG's support af priden blev kommunikeret til gæster og naboer, da AIG's kontor var pyntet i prideugen 13. - 19. august. 

Gruppebilleder inden afgang fra Smallegade på Frederiksberg til Rådhuspladsen i København.

Fra venstre mod højre: Elisabeth Hellemose, Nordic Head of Human Resources, Phillip McGaugh, Global Digital Marketing Manager, Jeanette Barslev, Office Manager og Patrick Donovan, Client Service Executive.

Patrick & Jeanette
Mange virksomheder fortæller deres medarbejdere og omverdenen, at de er diversificerede og inkluderende, og at man ikke behøver skjule sin seksualitet af frygt for diskrimination eller fordomme på arbejdspladsen. Sagen er bare den, at visionen på ledelsesgangene ikke altid er i overensstemmelse med virkeligheden. Jeg er personligt utrolig stolt over at arbejde for en virksomhed, som sætter faktisk handling bag ordene!

Patrick Donovan, Client Service Executive

Medierne og DR1 havde også fået øje på AIG's sponsorat af Copenhagen Pride og deltagelse i paraden.
 

Intet mindre end 164 virksomheder og organisationer deltog i Copenhagen Pride Parade i år (2018). Udover AIG deltog ingen andre forsikringsselskaber. Nedenunder Den Amerikanske Ambassade.

Vi havde det i øvrigt sjovt på vognen.

...og det så også sjovt ud på gaden.

Michael Jensen, Nordic General Manager (th) og Henning Rasmussen, Marketing Manager (tv) var begge begejstret over opbakningen fra AIG's medarbejdere og venner af huset.

AIG Danmark og Nordic håber og forventer at gentage sponsoratet af Copenhagen Pride, samt deltagelse på Copenhagen Pride Parade 2019. Vi håber derfor at se ligeså mange supporterende kolleger, kunder og samarbejdspartnere, som vil være med til at sprede budskabet om #InsuringWithPride i 2019.