Vi følger situationen omkring udbruddet af COVID-19 (Tidligere Corona) Virus i Hubei provinsen i Kina nøje og anbefaler vores kunder at holde sig opdateret på følgende hjemmesider: Sundhedsstyrelsen og Udenrigsministeriets rejsevejledning. Hvis du har planlagt en rejse til Kina, anbefaler vi at du tager kontakt med dit rejsebureau eller anden rejsearrangør for vejledning om hvad du skal gøre eller tag kontakt med os på +45 91 37 53 00 . 

skip-nav

Foranderligt landskab: tendenser indenfor global handel

08.12.2019

Foranderligt landskab: tendenser indenfor global handel

Thought Leadership udgør en vigtig del af AIG's DNA.

AIG afholdte den 16. juni 2019 et globalt webinar om tendenser og trends indenfor global handel. Webinaret berørte interessante emner, så som regionale vs. globale handelsmønstre, protektionisme, handelsinfrastrukturens sårbarhed og den strategiske betydning af en foranderlig markedsplads.

På webinaret deltog Dr. Robin Niblett, direktør, Chatham House og Kristof De Bremme, Global Head of Marine hos AIG, som gennemgik nye kommercielle eksponeringer som følge af geopolitiske ændringer samt tendenser og forandringer i det intraregionale handelslandskab. Webinaret blev modereret af Rhodri Williams, Head of International Public Policy hos AIG.

Klik her for at læse mere (artikel er på engelsk).