skip-nav

Flora Danica

11.26.2015
Topic Featured News

Flora Danica

AIG Danmark og FR Forsikringsservice ApS indgår samarbejde med Flora Danica – Jewellery of Copenhagen

Et af verdens største forsikringsselskaber, AIG, indgår sammen med FR Forsikringsservice ApS samarbejde med Flora Danica – Jewellery of Copenhagen om udvidelse af reklamationsretten

I forbindelse med ejerskifte og en større relancering af Flora Danica smykker har Flora Danica indgået samarbejde med AIG om en udvidelse af reklamationsretten til fem år på alle deres smykker.

Samarbejdet omfatter pt. 34 lande på tværs af hele kloden lige fra USA, over de fleste europæiske lande, til Kina og Japan.

Samarbejdet betyder, at Flora Danica tilbyder fem års reklamationsret til deres kunder i hele verden uden ekstraomkostninger for kunden - et tilbud der i høj grad blåstempler kvaliteten af smykkerne.

”Vores mål er at levere smykker, som vores kunder kan have glæde af længe. Vi står inde for kvaliteten af vores produkter, og vi vil gerne gøre noget ekstra for vores kunder. Det kan vi blandt andet gøre ved at udvide reklamationsretten til fem år, og vi er glade for at have indgået samarbejde med AIG og FR Forsikringsservice, så det nu er muligt”

Jan Sejberg, Adm. Direktør, Flora Danica

Bo Kristensen, Nordic Head of Service Programs hos AIG, er stolt af at have indgået et samarbejde med det kendte brand:

”Flora Danica har en lang historik med stolte traditioner indenfor dansk smykkedesign og er anerkendt i Danmark såvel som internationalt. Vi er rigtig glade for og stolte af at kunne være med til at hjælpe Flora Danicas fortsatte succes med dette for smykkebranchen unikke forsikringskoncept”

Bo Kristensen, Nordic Head of Service Programs, AIG

Samarbejdet starter den 1. december 2015 og gælder for smykker solgt efter denne dato.

Pressemeddelelse kan downloades her.