skip-nav

AIG deltager i Copenhagen Pride Parade

06.27.2018
Topic Featured News

Copenhagen Pride Parade

Copenhagen Pride Parade

Som annonceret tidligere på året, er vi i AIG stolte af at kunne annoncere vores indgåede sponsorat med Copenhagen Pride under pride-ugen i år. Pride-ugen løber fra den 13. - 19. august 2018. Du kan læse nyheden om sponsoratet her.

Vi er nu endnu mere stolte af at kunne dele nyheden om AIG's deltagelse på Copenhagen Pride-paraden lørdag den 18. august 2018. Vi ser frem til at hilse på vores kunder og samarbejdspartnere på vejen.

#InsuringWithPride

Omkring 50 medarbejdere fra AIG Danmark vil deltage i paraden i en AIG-branded lastbil.

Lastbilen transporterer os fra Smallegade på Frederiksberg til Københavns Rådhusplads, hvor paraden ender. Paraden starter kl. 12 og den formodede rute kan ses her.

Hos os i AIG siger vi, at vi sætter diversitet i højsædet. Og hos AIG gør vi det vi siger. Jeg er derfor utrolig stolt af og glad for at være en del af en diversificeret AIG-familie, hvor vi sætter handling bag ordene og yder vores lille bidrag til en vigtig sag, der er med til at gøre den store forskel

Michael Jensen, General Manager Nordics

AIG er pt. det eneste forsikringsselskab, som sponsorerer Copenhagen Pride.

Vi ser frem til at hilse så mange som muligt af vores kunder og samarbejdspartnere på vejen og håber, at I vil hjælpe os med at dele jeres oplevelser på dagen under hashtagget

#InsuringWithPride

Du kan læse nyheden om sponsoratet her.