skip-nav

Brexit-dækning for D&O

08.30.2016
Topic Featured News

Brexit-dækning for D&O

AIG tilbyder Brexit-dækning til D&O

 

 

AIG sikrer ro i sindet for alle direktører, bestyrelsesmedlemmer og andre ledelsesmedlemmer, hvis opholdstilladelse udfordres som følge at UK's Brexit-afstemning om udtrædelse af EU

Mens resultatet af udtrædelsesforhandlingerne vil være ukendt for nogen tid endnu, er der i øjeblikket ingen sikkerhed for EU-borgere der bor og arbejder i UK. Den samme usikkerhed er gældende for britiske statsborgere, der bor og arbejder i et andet EU-land.

AIG tilbyder derfor vores større D&O-kunder sikkerhed i perioden med usikkerhed.


Hvad dækkes?

Udvidelsen dækker omkostninger relateret til sager om afvist opholdstilladelse, hjemsendelse eller flytning i forbindelse med ansøgning om ophold for EU-borgere i UK. Forsikringen dækker ligeledes UK-borgere, som søger ophold i et EU-land.

Bliver udfaldet af en sag om opholdstilladelse at ledelsesmedlemmet skal forlade UK hhv. EU, betaler forsikringen juridiske omkostninger samt flytte- og hjemsendelsesomkostninger forbundet med denne beslutning.

Læs mere om dækningen ved at downloade faktaark for AIG's Brexit-dækning her.

 

StrategicRISK Special Report om Brexit

Du kan få dybere indsit i emnet ved at downloade den AIG-sponsorerede StrategicRISK Special Report her. Publikationen indeholder artikler om Brexits følger og implikationer på ledelses- og direktionsmedlemmer samt ved indgåelse med kreditaftaler på tværs af Brexits grænser.