skip-nav

AIG Life Support for D&O

09.16.2018
Topic Featured News

AIG Life Support

AIG lancerer i samarbejde med advokatkontoret Lundsgaard og Partnere ekspertpanel for vores mindre D&O-kunder. Det kalder vi AIG Life Support. Med samarbejdet står vi ikke kun skulder ved skulder med vores kunder, når de bliver mødt med erstatningskrav; nu kommer AIG til hjælp allerede inden skaden sker.

Krisehåndtering inden kravet rejses

Formålet med AIG Life Support for D&O er at minimere risikoen for, at ledelsesmedlemmer i små og mellemstore virksomheder bliver mødt med personlige erstatningskrav - inden de rejses.

I tilfælde af at AIG vurderer, at et ledelsesmedlem er i risiko for at blive mødt med et personligt erstatningsansvar, tilbyder AIG et opstartsmøde imellem vores kunde og ekspertpanelet, bestående af advokatfirmaet Lundsgaard & Partnere, for at vurdere behovet for et kriseberedskab. Vurderer ekspertpanelet på opstartsmødet, at der er behov for at udvikle en handlingsplan, bliver en sådan udviklet af Lundsgaard & Partnere.

Endemålet er at undgå, at krav om personligt erstatningsansvar rejses imod virksomhedens ledelsesmedlemmer.

Klik her for at læse mere om AIG Life Support for D&O.

Med vores nye samarbejde står vi ikke kun skulder-ved-skulder med vores kunder, når de bliver mødt med erstatningskrav. Nu kommer AIG til hjælp allerede inden skaden sker.

Niklas Theter, Nordic Financial Lines Manager

AIG's ekspertpanel og Lundsgaard & Partnere rådgiver ikke om forretningskoncepter, strategiplaner eller lignende. Det ved vores kunder bedst selv. Men vi kan gøre vores bedste for at sikre, at vores kunder ikke havner i lange og opslidende ansvarssager, så fokus kan holdes på det centrale for ledelsesmedlemmet: At skabe værdi for virksomheden.

Kampagne på sociale medier

I forbindelse med udrulningen af konceptet, gennemfører AIG for første gang en målrettet indsats herom via sociale medier - LinkedIn og Facebook - mod mindre og ikke-mæglerbetjente virksomheder, som ikke er kunder hos AIG.