skip-nav

AIG indgår samarbejde med Copenhagen Wolves RFC

07.21.2020
Topic Featured News

Copenhagen Wolvens RCF


AIG Danmark har indgået et toårigt sponsorat og partnerskab med Rugbyholdet Copenhagen Wolves RFC, som er et rugbyhold under Pan Idræt, med fokus på diversifikation, inklusion og rummelighed.

Diversitet, ligestilling og plads til forskellighed er nøgleord, som matcher AIG’s værdisæt – både i samfundet, i vores samarbejdsrelationer og internt i AIG.

Vi tror på, at ligestilling, inklusion og mangfoldighed er en nøgle til at bygge den bedste arbejdsplads for vores nuværende og fremtidige talenter, og skabe de bedste resultater for vores kunder og for AIG.

"AIG har været en passioneret sponsor af internationelt professionelt rugby og New Zealand All Blacks igennem mange år, og her i Danmark har vi allerede et samarbejde med Copenhagen Pride – om end den københavnske Pride desværre er aflyst i år .JJeg er derfor stolt over at kunne annoncere udvidelse af dette engagement med vores netop indgåede samarbejde med det inklusive rugbyhold Copenhagen Wolves RFC. Formålet med samarbejdet er naturligvis at støtte Copenhgaen Wolves RFC i deres arbejde og at understrege AIG’s position som et diversificeret og inkluderende forsikringsselskab og arbejdsplads."

Michael Jensen, General Manager Nordics

AIG glæder sig over samarbejdet og opfordrer vores kunder og samarbejdspartnere til at følge holdet under hashtagget #CphWolvesRFC eller på nedenstående links:

Facebook, Instagram eller www.copenhagenwolves.com

Der er også mulighed for at støtte Copenhagen Wolves RFC ved at købe deres merchandise i deres webshop:

https://www.macronstorecph.dk/default/copenhagen-wolves-fanshop#page=0&top=1&