skip-nav
 

Duty of care

De seneste år har terroren sat sit præg på hverdagslivet steder som Paris, Berlin og New York, som derved også rykker ved vores opfattelse af
”risikofrie områder". Duty of care handler om at sikre ansattes tryghed og sikkerhed under rejse for deres arbejdsgiver - og via vores nye duty of care-koncept kan vi hjælpe virksomheder med at imødekomme disse forpligtelser.

Klik her for at læse mere om AIG's duty of care-koncept

M&A-forsikringsmarkedet modnes

Både de høje risici og - forventninger knyttet til en virksomhedstransaktion kan let ende i skuffede forventninger for de implicerede parter. AIG har på baggrund af gjorte erfaringer udviklet en global Claims Intelligence Series-rapport, som sætter fokus på globale forskelle og ligheder i forhold til rejste krav på M&A-forsikringer i forbindelse med en virksomhedstransaktion.  

Klik her for at læse mere og downloade AIG’s Claims Intelligence Series-rapport om emnet.

Håndtering af risiko for skade på et selskabs omdømme

Whistleblowing er et instrument, der kan anvendes til at styrke både en virksomheds omdømme og kultur. Whistleblowing hjælper virksomheder med at beskytte og opretholde interne kerneprincipper, så som corporate integritet, anti-korruption, anti-bestikkelsesregler og øvrige etiske regler. AIG bragte tidligere på året et webinar i samarbejde med EcoDa og FERMA om håndtering af skade på et selskabs omdømme.

Klik her for at læse mere samt høre eller genhøre "Whistleblowing: how to manage reputational risks?"