skip-nav
 

Køreferie 2017? Det Røde og Grønne Kort for dummies

Ferien står for døren, og i den forbindelse modtager AIG mange henvendelser om udstedelse af røde og grønne kort til brug for kørsel i udlandet. Vi vil gerne informere om lovgivningen i forbindelse med kørsel indenfor EU og EØS-området (Norge, Island og Lichtenstein).

Klik her for at læse mere om forsikringsreglerne ved kørsel i udlandet

Miljøansvarsforsikring set fra et europæisk perspektiv

Der findes forskellige misforståede opfattelser af miljøansvarsrisikoen. Én misforståelse er, at  forureningsskader kun rammer de tunge industrier, og at omkostningerne forbundet med et forureningsansvar er dækket af den almindelige erhvervsansvarsforsikring. Vi kan allerede godt nu afsløre, at dette er en klar misforståelse. I den forbindelse har AIG udgivet en white paper-rapport om emnet.

Klik her for at download AIG's white paper om miljøansvar

Er cyberrisici systematiske?

Cyberrisici betegnes ofte som en ”systematisk risiko”. Ved systematisk risiko forstås en risiko, der er til stede for hele markedet eller et helt markedssegment, og ikke blot i forhold til en enkelt spiller (fx en enkelt computer). Denne type risiko er både svær at forudsige og undgå, og kan have ganske vidtrækkende konsekvenser. AIG gennemførte december 2016 en større undersøgelse blandt 100 cybersikkerhedseksperter i USA og Europa med henblik på at opnå en dybere forståelse af omfang og påvirkning af et systematisk cyberangreb.

Klik her for læse mere om systemiske cyberrisici